Helbred

Kalm til katte – den naturlige løsning mod stress og angst

Kalm til katte – den naturlige løsning mod stress og angst

Separationsangst, dyrlægebesøg eller nytårsaften? Der kan opstå en række situationer, som for nogle katte virker som den mest naturlige ting i verden, mens andre nærmest går i baglås og derfor begynder at udvise symptomer på nervøsitet, stress eller decideret angst. Symptomerne kan være vidt forskellige, lige fra at katten gemmer sig til humørændringer eller aggression.

Er der tale om et gentagende mønster, bør du som ejer overveje, hvad du kan gøre for at lindre kattens ubehag – for du ønsker selvfølgelig at gøre det bedste for din firbenede ven. En måde er at forsøge at undgå de situationer, der trigger uroen. Du kan også forsøge dig med Kalm til katte, der er et naturligt kosttilskud. Et produkt, der bliver anbefalet af dyrlægeklinikker som Dyrlægens Gård.

Kalm til katte – et feel good-middel 

Det er ikke altid den bedste løsning at vælge bedøvende midler til din kat. I stedet kan du i samråd med din dyrlæge benytte dig af kosttilskud såsom et effektivt Kalm til katte, der er et velkendt produkt på markedet. Det bliver ofte betegnet som det 100% naturlige feel good-middel, der indeholder L-tryptophan samt aminosyrer, peptider og vitaminer.

Mikset giver katten en dejlig følelse og virker lindrende på både stress og angst. Kalm har desuden en skøn smag, som katte finder tiltalende. 

Hvad enten du vælger Kalm til katte som kapsler eller i flydende form, kan du bruge det alt efter behov, helt uden at være nervøs for at overdosere. Produktet egner sig både til voksne katte og killinger.

Så besøg Dyrlægens Gård og se udvalget.

Dyrlægens Gård – eksperter i kosttilskud til katte

Hvad enten du lægger vejen forbi den fynske smådyrsklinik eller køber dine produkter direkte i deres webshop, er Dyrlægens Gård klar til at stille deres store ekspertise til rådighed.

Eftersom der er tale om en dyrlægeklinik, får du altid den faglige korrekte rådgivning. Klinikken forhandler desuden udelukkende de produkter, de selv kan stå inde for, så du kan være sikker på at modtage produkter af højeste kvalitet. 

Kosttilskud til alt fra led- til mave-tarm-problemer

Et produkt som Kalm til katte kan suppleres med andre kosttilskud fra Dyrlægens Gård, der har et velassorteret udvalg inden for kategorien.

Du kan finde kalm til katte – men også lignende produkter til hunde.

Kosttilskuddene fra Dyrlægens Gård kan hjælpe med at kurere flere typer problemer hos både hunde og katte. Det kunne eksempelvis være probiotika og Omega3-fedtsyrer, der sigter mod bl.a. ledproblemer, mat pels samt mave-tarm-problemer.