Handel

Jysk Biobrændsel: Alt i kvalitetstræpiller fra Ekman og Scandbio

Jysk Biobrændsel: Alt i kvalitetstræpiller fra Ekman og Scandbio

Hvad gør træpiller forskellige fra andre typer brændsel, og hvorfor er det i det hele taget værd at gå op i noget, som alligevel skal brændes af? Spørgsmålene er mange, men svarene er simple – i hvert fald hvis man spørger Jysk Biobrændsel. Den danske forhandler har nemlig mange gode argumenter for, hvorfor man bør gå op i det brændsel, man benytter derhjemme. Ved at foretage det rigtige valg kan man nemlig spare sig selv for en del besvær og unødvendige udgifter. Derfor forhandler de også træpiller fra flere anerkendte mærker som Ekman og Scandbio, som går op i at producere træpiller i den bedst mulige kvalitet.

Der er flere fordele ved at vælge træpiller fra Ekman

Træpiller er helt generelt et godt valg, hvis man er på udkig efter en både effektiv og praktisk brændselsløsning, og træpillerne fra Ekman er ingen undtagelse. De er nemlig produceret i en særligt høj kvalitet, og Ekman leverer gode træpiller med et lavt fugtindhold, hvilket giver fantastisk god brændværdi. Træpillernes komprimerede størrelse er desuden også med til at påvirke brændværdien og give en både langvarig og tør varme. De er desuden også nemme at opbevare, da de kan ligge tæt. Bestiller du træpiller fra Ekman hos Jysk Biobrændsel, kan du desuden selv vælge, om du ønsker træpillerne leveret løst eller i sække.

Træpiller producerer dermed generelt mere varme end andre træbrændsler – f.eks. brænde eller flis – og kræver som sagt mindre plads til opbevaring. Derfor kan du potentielt også få meget mere værdi for pengene, hvis du vælger træpiller frem for andre brændselstyper. Ekman træpiller brænder eksempelvis mere jævnt end pindebrænde, og de yder derfor en varme, som i højere grad er til at regne med.

Bestil også Scandbio træpiller på jyskbiobrandsel.dk

Ekman er desuden ikke den eneste træpilleproducent, du finder i udvalget hos Jysk Biobrændsel. De har også et stort udvalg fra Scandbio, der også er et kendt navn på markedet for træpiller. Den svenske producent er nemlig i stand til at producere træpiller med et fugtindhold på kun 6-8 %, og dette giver dem en fantastisk god brændværdi. Træpiller fra Scandbio er dermed et andet oplagt valg, hvis du er på udkig efter et alternativ til almindeligt brænde. De er lettere at fyre op med, og det sparer dig for en masse besvær. Alt i alt er Scandbio træpiller en fantastisk måde at spare tid, penge og energi på. Du kan endda købe meget store mængder Scandbio træpiller ad gangen, så du ikke behøver at tænke over at skulle skaffe brænde i det næste lange stykke tid.

Uanset om du skal bruge brændsel til dit træpillefyr eller din træpilleovn, så er der dermed mange gode argumenter for at købe træpiller fra Ekman eller Scandbio hos Jysk Biobrændsel. Her får du både store mængder til gode priser og praktisk levering – som ovenikøbet kan tilpasses dine præferencer, hvad end du foretrækker træpillerne leveret i sække på paller eller løst. Jysk Biobrændsel tilbyder både at levere pallerne direkte hjem til dig, og bestiller du pillerne løst, kan du både få dem leveret med tip eller med indblæsning.