Handel

Bedre internet med alt fra Access Points til WiFi repeaters

<strong>Bedre internet med alt fra Access Points til WiFi repeaters</strong>

Døjer du med dårlig eller ustabil forbindelse i hjemmet? Det er der råd for på www.av-cables.dk. Hos dem kan du finde både Access Points og og WiFi repeaters. Begge dele udfylder stort set den samme funktion – de forstærker WiFi-signalet i dit hjem. Du placerer enheden i den del af hjemmet, hvor det er problematisk, og så kan du regne med bedre forbindelse. Bliv klogere på produkterne i artiklen her.

Få stabilitet med et Access Point fra Av-Cables.dk

Hvis du har problemer med ustabil eller suboptimal forbindelse i dit hjem, har Av-Cables.dk svaret: et Access Point. Sidder du eksempelvis inde på hjemmekontoret, mens din router er koblet til i stuen? Så er der stor sandsynlighed for, at din trådløse forbindelse er mindre god, og at det er et kæmpe irritationsmoment, når du arbejder. Men det kan løses med et Access Point. Et Access Point er et modul, du placerer dér, hvor dit signal ikke kan nå tilstrækkeligt. Det tilkobles med et netværkskabel til en router, switch eller lignende og viderefører dermed signalet. Hos Av-Cables.dk kan du finde Access Points i prisvenlige modeller, som gør det muligt at forbedre forbindelsen uden at sprænge budgettet. Alternativt kan du vælge en high-end model, der giver ekstremt stabil forbindelse. Udvalget af Access Points er stort hos Av-Cables.dk og fælles for dem alle er, at de er nøje håndplukkede for deres høje kvalitet. Forhandleren sætter nemlig pris på at finde de skarpeste brands til deres sortiment.

Brug en WiFi repeater til at styrke signalet betydeligt

Som alternativ til et Access Point kan du overveje en WiFi repeater. Dette er også en el-artikel, der er udviklet til at forbedre signalet i dit hjem. Som navnet antyder, gengiver den WiFi-signalet i det rum, hvor du placerer den. WiFi repeaters er perfekte til husstande med flere etager, så signalet kan forlænges og nå alle etagerne. Du kan vælge en solid WiFi repeater, der understøtter en overførsel på 300 Mbps (megabits i sekundet), der blot skal sættes i en stikkontakt. Alternativt kan du vælge en high-end WiFi repeater, som kan trække 2600 Mbps, hvilket giver et bomstærkt og stabilt signal. Med en RS-knap på repeateren sluttes den nemt og bekvemt til det netværk, du i forvejen har installeret. Derfor skal der ikke meget arbejde til, før du kan få forbedret forbindelsen i dit hus.

Snyd ikke dig selv for kundefordelene hos Av-Cables.dk, når du vælger et Access Point eller en WiFi repeater. De tæller prisgaranti, dag-til-dag-levering og en fragt på kun 29 kr.