Fritid

Bliver dit barns sutter væk? Få sut med navn hos Navnesutten

Bliver dit barns sutter væk? Få sut med navn hos Navnesutten

Hov! Nu er sutten væk igen. I vuggestuens glemmekasse flyder det gerne med sutter, der har mistet deres ejermand. Den kan ryge ud af lommen, eller barnet har selv gemt eller smidt den. Ja, du begynder næsten at overveje, om sutterne også har lært at kravle.

Men der er en løsning: En sut med navn giver mulighed for at passe bedre på barnets sutter. 

Hist pist – nu er sutten væk

Alle forældre kender til, at sutten lever sit eget liv. Og det giver ikke just bedre humør, når du har løbet byen tynd efter ungernes yndlingssutter, og du igen skal afsted allerede ugen efter.

Men der er råd at hente, for med sutter med navn kan du nemt finde dit barns sutter igen, hvis de skulle blive væk i mængden af legetøj eller i vuggestuen.

Derfor skal du vælge en sut med navn

Sutter er lidt ligesom dyre solbriller. Hvis du ved, at du ikke smider dem væk, kan du godt give lidt mere. Og det betaler sig både i kvalitet og livsglæde. Ungerne vil helt sikkert være enige i, at der ikke er noget så skønt som en god sut med navn på. 

Den gode nyhed er, at hvis I bliver bedre til at holde fast i sutterne, så kan I også forsvare at give lidt mere og nyde den bedste kvalitet. En sut med navn har den fordel, at det er nemt at finde igen, den er personlig, hyggelig og i sidste ende et langsigtet alternativ.

Philips Avent tilbyder eksempelvis de fineste sutter med navn, og du kan få dem på webshoppen Navnesutten.

En personlig løsning: Sutter med navn 

Et navn er personligt. Med en sut med navn i en fin farve risikerer dit barn at blive særligt glad for sutten. Derfor kan I også være så heldige, at sutterne ikke forsvinder så ofte. 

I vuggestuen vil de nemt kunne se, hvem sutten med navn tilhører. Det er win-win for både pædagoger, børn og forældre, for en sut med navn gør simpelthen hverdagen nemmere. Måske I ligefrem starter en trend i vuggestuen?

Kvalitet, der holder 

En sut med navn er en lille hverdagsluksus – både for forældre og jeres guldklump. I får en sut, der måske holder lidt længere. På sigt sparer det både besvær og penge, når sutten er udstyret med barnets navn.