Mode

Alle fødder har ret til kvalitetssko: Prøv Rieker sko

Alle fødder har ret til kvalitetssko: Prøv Rieker sko

Juul sko har italiensk kvalitet til en pris, som os helt almindelige danskere kan være med til. Hos Juul sko skal godt fodtøj nemlig ikke koste det hvide ud af øjnene, eller sagt på godt jysk, en hel bondegård.

Juul sko har, med de to fysiske butikker samt en webshop helt sikkert dine nye yndlingssko, og til en billig pris endda. Lige i dette tilfælde skal ordentlig kvalitet nemlig ikke følge prisen, her kan kvalitet godt være billigt, også uden at gå på kompromis med komfort og design. Kig eksempelvis nærmere på deres Rieker sko.

De gode brands du kender og elsker

På webshoppen finder du et stort udvalg af bl.a. Rieker sko og støvler og mange flere velkendte og gode kvalitet brands til både mænd, kvinder og børn. Du finder også et stort udvalg af andre kendte brands som Adidas, Ecco samt Bisgaard og mange, mange flere af de gode og kendte kvalitets brands.

Rieker er eksempelvis et brand der startede med at lave sko og støvler til den velhavende italiener, men i dag laver Rieker støvler, sko og sandaler billigt dog stadig i samme gode kvalitet som oprindeligt. Rieker sko er til alle dem der ikke går på kompromis med kvalitet og komfort, men ikke vil bruge en mindre formue på gode sko og støvler.

Juul sko har et stort udvalg af Rieker sko og støvler samt mange flere brands og de står altid klar til og servicere dig, om det er i en af butikkerne i Skive eller på webshoppen, så kan du roligt forvente professionel kundeservice samt sko du vil elske meget, meget længe.

Besøg webshoppen og gå på udkig blandt de mange forskellige Rieker støvler og sko samt Rieker sandaler, ellers besøg en af de to fysiske butikker i Skive, hvor personalet står klar til og hjælpe dig, og skulle du have spørgsmål til dine sko, så står de klar til og hjælpe dig på bedste vis.

Juul sko er medlem af Europas største indkøbsforening ANWR, så når du handler i butikkerne såvel som på webshoppen, er du garanteret professionel kundeservice. Du får bl.a. også gratis indpakning af dine nye Rieker sko, og når du handler på webshoppen får du fri fragt over 500kr. samt dag til dag-levering hvis du bestiller inden 14.30 mandag til torsdag og 13.30 fredag. Så kom på besøg hvis du er i Skive, eller kig ind på webshoppen og gør et fantastisk kup allerede i dag.