Helbred

Guide: Find naturlige olier til både udenpå og indeni

Guide: Find naturlige olier til både udenpå og indeni

Mange af os har på nuværende tidspunkt enten hørt om eller prøvet de mange forskellige æteriske olier, som kan gøre en kæmpe forskel for vores velvære. Flere har oplevet, at de slapper mere af og har nemmere ved at undgå tankemylder og andet ubehageligt stress, som kan sidde dybt i os. Men vidste du, at de rette olier ikke blot er gode for dit indre, men også for dit ydre?

Har du hørt om ricinusolie og castor olie? 

Hvis du på forhånd godt kan lide æteriske olier og generelle olier, som er gode for dig, så ved du måske allerede, hvad castor olie og ricinusolie er. Hvis ikke, så er det ganske nemt, da castor olie og ricinusolie er det samme. Det kaldes ricinusolie, da det kommer fra planten Ricinus, men olien kendetegnes også som castor olie. Det kan måske synes en smule forvirrende, men du skal blot tænke på, at når du hører ricinusolie, så er det også castor olie. Men hvad er det, som gør denne castor olie eller ricinusolie så speciel? Udover det faktum, at den type olie hører ind under naturprodukter, så er det rigtig godt for din hud generelt og giver blandt andet en beskyttende barriere til din hud.  

Hvorfor er ricinusolie så godt for din hud? 

Denne unikke olie er et must, hvis du gerne vil sikre dig, at din hud får den absolut bedste behandling. Hvis du vil have fat i olien, så har Hedenhus denne castor olie samt mange andre gode olier, som både er godt for dit ydre og dit indre. Men i dette tilfælde, så er denne olie god for din hud, fordi den blødgør og beroliger huden, giver en sundere glans, øger hudens fleksibilitet og smidighed, har et højt indhold af vitamin E og omega-6 og meget mere. Som du nok kan høre, så er der rigeligt med fordele ved at vælge denne olie, så den er helt sikkert værd at overveje. Olier er blevet enormt populære, og du kan som sagt finde et bredt sortiment af forskellige slags, som alle har forskellige fordele de bringer med sig, som kan bidrage til både det indre og det ydre. Mange af dem er tilmed økologiske, hvilket også er noget, de fleste går op i. Tag et kig, og se, om ikke nogle af disse olier er lige noget for dig.