Handel

Hvad for en iPad oplader skal jeg bruge?

Hvad for en iPad oplader skal jeg bruge?

Er din iPad oplader gået i stykker? Måske mangler du en ekstra oplader, som du kan have med dig i tasken eller i bilen?

Når du køber din iPad, så følger der en oplader med i pakken. Den oplader er særlig designet til netop den type iPad, som du har købt. 

Når du skal ud at finde en ny iPad oplader, så skal du huske at tjekke op på, om du nu får den rigtige med hjem. I denne artikel får du en kort guide til, hvordan du finder den rigtige oplader. 

Hvilken type iPad har du?

Først skal du finde ud af, hvad for en iPad du har. Apple navngiver alle de forskellige generationer af iPads. Modelnummeret står på bagsiden af din iPad og kan for eksempel se sådan her ud: ModelA602.

Derudover skal du se, hvad for en type iPad du har med at gøre. De 4 hovedtyper er: iPad, iPad Air, iPad Pro og iPad Mini. 

De forskellige typer af iPads bruger forskellige opladere. En iPad oplader til en iPad Mini er altså ikke identisk til en oplader til en iPad Pro.

Find din iPad oplader her

Når du kender din iPad model, så kan du vælge at købe en identisk oplader, som er den, der fulgte med i pakken. Eller du kan købe en iPad oplader fra en anden producent. Oftest er det dyrere at købe en iPad oplader fra Apple.

Hos Av-Cables.dk kan du shoppe et bredt udvalg af oplader til iPhone og iPad fra forskellige producenter. Hos Av-Cables.dk kan du for eksempel købe opladere fra Goobay, Usbepoer, Gear og mange andre anerkendte producenter.

Hvad sker der, hvis jeg køber en forkert oplader?

Det er ikke ligegyldigt, hvad for en iPad oplader du vælger. Hvis du for eksempel bruger en oplader med for lav effekt til din iPad, så kan den blive overophedet. Det kommer ikke til at ødelægge din iPad lige med det samme, men det kan ske over brug i lang tid.

Det kan være en fordel for dig at købe en stor oplader med højere effekt. Hvis du bruger en oplader, hvis effekt er højere, end hvad der anbefales for din iPad, så skades den ikke.

Find din rigtige iPad lader hos Av-Cables.dk og få en pålidelig og holdbar iPad oplader i et kompakt design. Disse opladere er perfekte at tage med i tasken eller i lommen, så du kan få opladt din iPad hvor som helst.